De SchnabbelTon

schanbbel

Heb jij een eigen liedje of tekstje die je altijd met je vrienden zingt? Of ken je iemand die net begonnen is met zingen? We zijn op zoek naar muzikale uitspattingen! Alles mag je insturen! haha… We gooien alles in de SCHNABBELTON, en elke vrijdagmiddag grabbelen we er 1 uit! We laten dan meteen een stukje horen, en reageer jezelf dan binnen 3 minuten?? Dan gaan we jou ingezonden muzikaal stukje HELEMAAL uitzenden. Dit is misschien jou kans om beroemd te worden , Radio Continu heeft wekelijks een bereik van ongeveer 230.000 luisteraars …. er zal maar net een platenbaas luisteren:)

Stuur je creatie op via de mail als mp3 naar stefan@radiocontinu.nl  of gewoon via de post :

Radio Continu

T.a.v. StefanLeur / Tracktocht

Exloërkijl Zuid 38 
9571 AC

Tweede Exloërmond 

 

Leave a reply